Rezumare CES 2016

Pe parcursul întregii săptămâni am încercat să ne orientăm prin nebunia care este Târgul de produse electronice de larg consum din Las Vegas, unul dintre cele mai populare evenimente de tehnologie anuale din lume, care deţine o tradiţie îndelungată.

Cu mii de produse noi anunţate pe parcursul târgului de sute de companii care activează în domeniul tehnologiei, este aproape imposibil să rămânem la zi cu tot ceea ce se întâmplă. Din fericire, am compilat toate momentele noastre importante într-un singur blog la îndemână.

Detalii

HDR: următorul salt important în domeniul televizoarelor

Să se ştie că subiectul de pe buzele tuturor fanilor televizoarelor în anul 2016 nu va fi un cuvânt. Va fi un acronim, iar acel acronim este HDR.

 

Dacă aţi fost la curent cu ştirile de la Târgul de produse electronice de larg consum desfăşurat la începutul acestei luni, atunci ştiţi deja cât de mulţi jurnalişti şi cât de multe companii – inclusiv noi înşine – vorbeau despre HDR, sau intervalul dinamic ridicat.  Detalii

Încetinind cu ajutorul Sunetului de înaltă rezoluţie

În ajunul Crăciunului anului 2008, criticul muzical Michelangelo Matos se săturase până peste cap. Internetul și ascensiunea fişierelor MP3 îl transformaseră într-un devorator de sunete. Se găsea adesea în situaţia de a descărca numeroase albume odată, doar pentru ca majoritatea acestora să rămână în biblioteca sa iTunes, umplându-se de praf, în timp ce el asculta muzica mai recent lansată pe care o ratase.

 

Astfel încât a decis să facă ceva în legătură cu acest lucru.

  Detalii