Rezumare CES 2016

Pe parcursul întregii săptămâni am încercat să ne orientăm prin nebunia care este Târgul de produse electronice de larg consum din Las Vegas, unul dintre cele mai populare evenimente de tehnologie anuale din lume, care deţine o tradiţie îndelungată.

Cu mii de produse noi anunţate pe parcursul târgului de sute de companii care activează în domeniul tehnologiei, este aproape imposibil să rămânem la zi cu tot ceea ce se întâmplă. Din fericire, am compilat toate momentele noastre importante într-un singur blog la îndemână.

În primul şi în primul rând, am anunţat o nouă gamă de televizoare BRAVIA, inclusiv produsul reprezentativ XD93/94 şi modele noi cu forme curbate. Noua noastră tehnologie 4K HDR (interval dinamic ridicat) – disponibilă în toate modelele – furnizează o gamă de contrast mult mai mare, cu nuanţe de negru mai puternice şi nuanţe de alb mai luminoase, pentru o imagine uimitoare şi fidelă realităţii. Platforma TV Android inovatoare poate fi găsită la mai multe modele decât până acum, iar procesorul nostru 4K X1 continuă să ofere o calitate inegalabilă a imaginii.

XD94_QF_75_front_Hero_resized.jpg

XD94

Pentru a completa aceste televizoare noi, am introdus o gamă nouă de bare de sunet, baze de sunet şi playere Blu-Ray. HT-ST9 este ultima şi cea mai grozavă bară de sunet, care combină sunetul de înaltă rezoluţie şi compatibilitatea cu servicii precum Google Cast™ şi Spotify Connect™ cu un mega sistem de canale 7.1 de 800 de waţi, iar nou-nouţul nostru player audio şi video UHP-H1 premium a fost proiectat pentru performanţă de top în toate tipurile de formate.

 

UHP-H1_DiscOpen_resized.jpg

UHP-H1

Nici pasionaţii de muzică dintre dvs. nu vor fi dezamăgiţi, întrucât am anunţat câteva produse audio uimitoare, inclusiv noul platan PS-HX500 captivant. Este primul platan din lume capabil de extragere a sunetului de înaltă rezoluţie, astfel încât puteţi converti toate înregistrările dvs. în formate de până la cel mai bun DSD dublu. De asemenea, am reproiectat întregul platan, l-am echipat cu un braţ drept de ton de top şi am inclus un fono-preamplificator, astfel încât nu trebuie să îl cuplaţi la un amplificator extern pentru a vă bucura de muzica dvs. – conectaţi-l pur şi simplu direct la difuzoarele dvs. şi bucuraţi-vă. Dată fiind creşterea popularităţii discurilor de muzică, nicicând nu a existat un moment mai potrivit pentru a redescoperi toate acele discuri prăfuite din colecţia dvs.

PS-HX500_main_revised-resized.jpg

UHP-H1

De asemenea, am anunţat difuzorul portabil h.ear go – partenerul perfect pentru restul gamei h.ear şi de departe cel mai remarcabil difuzor wireless produs de noi. Nu lăsaţi mărimea să vă păcălească – acest obiect integrează o energie mai mult decât suficientă pentru a reda coloana sonoră a vacanţelor cu familia, a ieşirilor cu prietenii şi a oricărui alt eveniment.

 

h.ear_go_blu_angled_resized.jpg

h.ear go 

Aceasta este doar o scurtă prezentare a tot ceea ce s-a anunţat la conferinţa de presă – mai avem de menţionat noii membri ai familiei Handycam, noile receptoare AV şi dispozitivele Walkman sport, care vă garantăm că vor atrage interesul atletului din dvs.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =