Experimentează lumi noi cu PS VR
Câştigător al premiului IF Gold pentru designul produsului
Disponibil acum la 5899,00 lei – include PlayStation VR Worlds şi PlayStation Camera.

Trăiește jocul

Cufundă-te în noi lumi extraordinare, plasează-te în centrul unui univers incredibil de joc și experimentează un nou mod de a juca cu PlayStation VR.

Marca PS4

PlayStation VR este cel mai nou membru al familiei PS4 family – indiferent de ce consolă PS4 deții, ești pregătit pentru PS VR; conectează căștile la consola ta PS4, adaugă o cameră PlayStation * și lasă realitatea în spate.

Descoperă viitorul

Ecran OLED de 5.7”
Vezi cum mediile 3D prind viață datorită ecranului OLED personalizat.

Câmp vizual de 360 de grade
Indiferent de poziția în care te întorci, câmpul vizual de 360 de grade pentru PS VR îți va oferi senzația că trăiești într-o altă lume.

120 de cadre pe secundă
Elemente vizuale fine și o latență foarte scăzută se combină pentru a crea o lume incredibil de captivantă.

Imersiune audio

Audio 3D
Descoperă o nouă dimensiune a sunetului, un sistem audio 3D, care îți permite să percepi cu precizie distanța de la care se aud sunetele și dacă acestea vin de sus, jos sau de oriunde din jurul tău.

Microfon încorporat
Discută cu prietenii tăi online despre tactici de joc și îmbunătățește-ți experiența în lumea virtuală cu ajutorul căștii cu microfon încorporat.

Joacă-te în lumi noi

De la jocurile viitorului cu cifre octanice din RIGS: Mechanized Combat League până la scufundările în apele pline de rechini din PlayStation VR Worlds, de la pilotarea unor mașini de curse incredibile în Driveclub VR sau teroarea din Until Dawn: Rush of Blood, noi realități te așteaptă.

Pătrunde în loc

PlayStation Camera
Cu lentile duble și senzori 3D de adâncime, camera PlayStation localizează poziția căștii, a controller-ului PlayStation Move și a barei de lumină de la DUALSHOCK 4 indiferent unde te afli, asigurându-se că te plasezi în mijlocul acțiunii din jocul tău VR.

Localizare precisă
Nouă LED-uri sunt poziționate în partea frontală, în spate și în părțile laterale ale căștii PS VR fiind localizate de camera PlayStation – astfel vă bucurați de o acuratețe deosebită, indiferent de locul în care vă aflați în cameră.

Control complet

DUALSHOCK 4
Controlul de precizie PS4 pe care îl iubiţi capătă o nouă dimensiune cu PS VR; orice joc este compatibil cu controlerul fără fir DUALSHOCK 4, în timp ce bara luminoasă este urmărită în mod constant pentru a îmbunătăţi în continuare mişcarea în cadrul jocului.

Controler de mişcare PlayStation Move
Aduceţi-vă mâinile în lumea jocului şi profitaţi de experienţele dvs. VR, ce vă oferă un sentiment mai profund de prezenţă şi vă îmbunătăţeşte în continuare imersiunea.

Controlerul pentru ţintă PS VR
Faceţi să conteze fiecare împuşcătură şi vedeţi cum controlerul dvs. este adus la viaţă în cadrul jocului ca o armă virtuală, aducând precizie mortală jocurilor tip shooter compatibile PS VR.

Joacă alături de prieteni

  • Proiectează experiențele PS VR direct pe ecranul televizorului cu modul Mirror, permițându-le astfel prietenilor și membrilor familiei să vadă ceea ce experimentezi și oferindu-le o fereastră către lumea ta vituală.
  • Permite prietenilor să ți se alăture în joc, prin intermediul modului Separate și să redea o imagine diferită a acțiunii pe ecranul televizorului, cea a experienței unui al doilea jucător.

Media player cu un câmp de 360 de grade

Urmărește videoclipuri și imagini la 360 de grade prin intermediul media player-ului PS4; conectează la consola ta PS4 un stick USB încărcat cu fișierele tale media la 360 de grade și capturate cu ajutorul unei camere equirectangulare. Selectează ‘VR mode’ din opțiunile Media Player și pătrunde în universul propriilor imagini și filme.

Obţine un pachet la preţ excelent

 5899,00 lei 

  • Compatibilitate : PlayStation 4 / PlayStation 4 Pro
  • Conectare : HDMI
  • + Grand Turismo VR
  • + Camera  (CUH – ZEY2)
  • + Vaucher Playstation VR Worlds
Call Now Button