Imagine de utilizare cu o femeie înregistrând selfie cu microfonul prins de îmbrăcăminte și receptorul montat pe o cameră ținută în mână, cu mâner

Înregistrare audio digitală de înaltă calitate

Unitățile de microfon cu raport semnal-la-zgomot (S/N) ridicat sunt integrate în microfonul-transmițător, permițând înregistrarea clară a vocii cu zgomot scăzut.

Ilustrație cu o cameră și un microfon conectate de unde reprezentând semnale digitale

Transmisie digitală de înaltă calitate

Conectarea receptorului la o cameră Sony care acceptă suport cu interfață multiplă (IM), precum camerele digitale cu obiective interschimbabile din seria α™ sau camerele pentru vlogging, permite înregistrarea semnalului digital de la receptor direct în cameră pentru sunet de înaltă calitate, cu zgomot minim.

Imagine de utilizare cu un bărbat purtând un microfon și vorbind într-un spațiu public aglomerat

Funcții de filtru de anulare a zgomotului

Un filtru de anulare a zgomotului ce utilizează procesarea semnalelor digitale elimină zgomotul deranjant din fundal, pentru înregistrare clară. Un filtru de reducere a frecvențelor joase reduce, de asemenea, frecvențele joase nedorite, precum vântul, aerul condiționat și vibrațiile. Este nevoie de mai puțin efort pentru eliminarea zgomotului în post-producție, pentru un flux de lucru mai eficient.

Imagine de utilizare cu receptorul microfonului atașat la cameră

Compatibil cu suport cu interfață multiplă (IM)

Receptorul poate fi atașat la o cameră Sony cu suport cu interfață multiplă (IM), precum camerele foto cu obiective interschimbabile din seria α™ sau camerele de vlogging, fără cabluri, fiind pregătite imediat pentru înregistrare digitală a sunetului fără bătăi de cap.

Fotografie cu un bărbat și o femeie purtând microfoane și zâmbind la cameră, cu un receptor conectat

Caracterul convenabil al conexiunii wireless

ECM-W3S include un microfon-transmițător și un receptor, permițând înregistrare wireless a vocii unui singur vorbitor. Comunicarea este posibilă până la 150m în zone cu linie de transmisie liberă, Bluetooth 5.3 (Bluetooth Low Energy) și codec LC3plus oferind consum scăzut de energie, latență scăzută și calitate ridicată a sunetului. Economisirea energiei a permis și o reducere a dimensiunii bateriei.

Imagine de produs cu butonul de siguranță de pe receptor

Funcții de siguranță și atenuator

O funcție de siguranță permite înregistrarea simultană a două semnale audio, unul la volum normal și celălalt la 20dB mai puțin, reducând riscul de clipping în timpul înregistrării la volum ridicat. Este disponibilă și o funcție de atenuator, care permite setarea nivelului de înregistrare la una dintre cele trei valori, în funcție de volumul audio.

Imagine de produs cu mufa audio de 3,5mm și conectorul USB de pe receptor

Intrare/ieșire audio microfon

O minimufă de 3,5mm (monaurală) este furnizată pe partea microfonului pentru conectarea unui microfon extern și o minimufă de 3,5mm (stereo) pe receptor funcționează ca terminal de ieșire audio. În plus față de înregistrarea sunetului cu ajutorul unui microfon stereo de lavalieră compatibil, este posibilă și ieșirea către dispozitive fără un suport cu interfață multiplă (IM).

Imagine cu găurile de șurub în suportul de protecție a terminalului

Suport pentru receptor și adaptor cu orificiu pentru șurub

Pachetul include o protecție pentru conectori/un suport. Acesta poate fi utilizat ca suport pentru receptor și ca adaptor pentru a conecta receptorul, de exemplu, la clema unui smartphone.

Imagine de utilizare cu receptorul microfonului atașat la cameră

Ieșire audio digitală USB

Sunetul digital (48kHz/24bit) poate fi transmis de la receptor către smartphone sau PC printr-un cablu USB sau către un dispozitiv de intrare USB compatibil pentru înregistrare. Când utilizați un dispozitiv de intrare audio USB compatibil, setați comutatorul receptorului la ANALOG sau DIGITAL.

Imagine de utilizare cu un bărbat prinzând microfonul de îmbrăcăminte

Design compact, ușor

Dimensiunea combinată a microfonului-transmițător este de 25,0mm x 52,5mm x 20,5mm, cu o greutate de doar 17g. Dimensiunile receptorului sunt 32,0mm x 29,0mm x 50,0mm, cu o greutate de doar 25g. Atât microfonul-transmițător, cât și receptorul oferă mobilitate și portabilitate extraordinare și sunt compacte și ușoare astfel încât să nu vă stea în cale la transport sau în timpul utilizării. Proiectate să fie rezistente la praf și la umezeală, pot fi utilizate în aer liber fără probleme.

Ilustrație cu alimentarea receptorului de pe cameră

Funcție Asistență baterie

Alimentarea receptorului se realizează direct din camerele foto cu obiective interschimbabile seria α™ sau camerele pentru vlogging.

Imagine de produs cu microfonul cu protecție la vânt atașată

Protecție la vânt (inclusă)

Protecția la vânt inclusă poate fi utilizată pentru a reduce zgomotul vântului când microfonul este afectat de vânt puternic sau sunetul respirației. Aceasta permite înregistrare stabilă și clară a vocii vorbitorului, chiar și când înregistrați în aer liber.

Imagine de produs cu receptorul

Funcții de notificare stare

Indicatorul LINK indică starea canalului de comunicare dintre microfon și receptor, pentru a evita erorile de înregistrare. Indicatorul POWER (Alimentare) de pe microfon și de pe receptor indică nivelul bateriei pentru a evita erorile de înregistrare cauzate de descărcarea bateriei.

Imagine de produs cu microfonul și receptorul în caseta de încărcare

Casetă de încărcare compactă

Pachetul include o casetă de încărcare de mici dimensiuni, care vă permite să continuați să înregistrați fără a vă face griji că veți rămâne fără baterie. Unitatea microfon-transmițător poate funcționa continuu timp de aproximativ 6 ore cu o încărcare completă.